1)Φτιάχνουμε τη ζύμη μας και την αφήνουμε να φουσκώσει.
2)Κόβουμε την ζύμη ώς εξής: 1 μεγάλο οβάλ κομμάτι για το κεφάλι, 2 μπάλες σε σχήμα αυτιου, 4 πόδια, και 4 μπάλες από τα πόδια, 1 ουρά και περίπου 25 μικρές μπάλες για το σώμα. Αφήστε λίγο χώρο μεταξύ των ζυμαριών. Αφήνουμε το αρνάκι στο ταψί δέκα λεπτά ακόμη πριν το βάλουμε στον φούρνο.
3)Μετά αλοίφουμε με τον κρόκο ενος αυγού το αρνάκι και πιέζουμε τις σταφίδες λίγο για τα μάτια και το στόμα τις οποίες τις βουτυρώνουμε για να μήν μας καούν.
Το φουρνίζουμε στους 180°C - 200°C για 40 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου