Πώς το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε, αφήστε ολόκληρα τα αμύγδαλα και τυλίξτε όσα θέλετε σε κάθε κουραμπιέ! Στα 10 λεπτά με τέταρτο, με πιρούνι κόψτε ένα κουραμπιέ, να δείτε αν έγινε. Πρέπει να σπάει αμέσως, να τρίβει και να ναι μαλακός! Είναι καλύτεροι κι από του ζαχαροπλαστείου, δοκιμάστε τους και θα με θυμηθείτε! Εχουν σίγουρη επιτυχία... εκτός απροόπτου! Καλή επιτυχία!Εγώ χρησιμοποιώ βούτυρο Lurpak.
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου