Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση βεράντας

Και τώρα πάμε στο σημερινό μας θέμα. Μετά το τριήμερο και ενώ πια είμαστε στα μέσα του Ιούνη είναι νομίζω καιρός να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση της βεράντας μας.....Έχοντας δει κάποιες από τις αναρτήσεις σας αποφάσισα κι εγώ να ασχοληθώ λίγο με το μπαλκόνι μου και το έψαξα λίγο και στο διαδίκτυο. Βρήκα λοιπόν κάποιες ενδιαφέρουσες λύσεις και σας τις δείχνω.


Μερικές ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας μας

Υπέροχα οικολογικά βάζα από ανακυκλώσιμα κουτιά γάλακτος που έχουν βαφτεί και έχουν κοπεί σε λωρίδες. Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε το σύνδεσμο κάτω από την εικόνα.
πηγη Ανεράιδα

Επίσης από συσκευασίες χυμών και γάλακτος είναι φτιαγμένα τα παρακάτω κασπώ....Θα χρειαστείτε επίσης τσόχα και χαρτί scrapbooking. Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε το σύνδεσμο κάτω από την εικόνα.
Πολύ εντυπωσιακά και οικολογικά, από τενεκεδάκια κονσέρβας και χρώμα είναι και τα παρακάτω γλαστράκια. Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε το σύνδεσμο κάτω από την εικόνα.
Η παρακάτω είναι πολύ ωραία κατασκευή για τα παιδιά μας τα ανιαρά πρωινά χωρίς σχολείο (και ένας τρόπος να σηκωθούν από την τηλεόραση). Επίσης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από δασκάλους και νηπιαγωγούς για δωράκι στη γιορτή της μητέρας. Ένα γλαστράκι (που θα μπορούσε να είναι και από τα προηγούμενα), στρογγυλά κομμάτια υφάσματος, παραγέμισμα ή βαμβάκι, φελιζόλ και μια βέργα μπαμπού είναι αυτά που χρειαζόμαστε για να το φτιάξουμε. Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε το σύνδεσμο κάτω από την εικόνα.
Υπέροχα κρεμαστά γλαστράκια για μικρά μπαλκόνια
Αξιοποιήστε και τους εξωτερικούς τοίχους, αν το πάτωμα της βεράντας σας δε χωράει άλλες γλάστρες
Δημιουργήστε ένα διαχωριστικό από γλάστρες ή τους δικούς σας μίνι κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας!
Πανέμορφη ρουστίκ πινελιά, αλλά και λύση στην έλλειψη χώρου
Στην παρακάτω εικόνα τα λουλούδια εκτός του ότι αναβαθμίζουν αισθητικά το χώρο και δροσίζουν την ατμόσφαιρα, λειτουργούν και προστατευτικά ως προς την ιδιωτικότητα του χώρου.
Αν η λύση των κρεμαστών γλαστρών μας φοβίζει υπάρχει κι άλλος τρόπος να αξιοποιήσουμε τον τοίχο μας, μ' αυτά τα πολύ απλά ραφιά που φιλοξενούν τα αρωματικά φυτά μας.


Άλλες προτάσεις διακόσμησης: φαναράκια από βαμμένα βαζάκια και σύρμα κρεμασμένα στην πέργκολα
Ψάθινα καπέλα και τσάντες δίπλα στην εξώπορτα
Μεγάλο, υπαίθριο σκάκι για απολαυστιές βραδιές

Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω για το νέο μπλογκ της Χαραυγής που τυχαίνει να είναι και συγγενής μου.....και το διαπιστώσαμε αφού είχαμε "γνωριστεί" διαδικτυακά!!!! Τελικά ο κυβερνοχώρος είναι πολύ μικρός, χαχαχα Όσοι δεν το έχετε κάνει, προσθέστε το στα αγαπημένα σας. Η Χαραυγή είναι πολύ δημιουργική μαμά δυο υπέροχων αγοριών και, όπως θα καταλάβετε και σύντομα, πολύ δοτικός και ανοιχτός άνθρωπος! Από αυτούς που συμπαθείς με την πρώτη ματιά. Άσε που το μπλογκ της είναι μια σκέτη γλύκα, κυριολεκτικά και μεταφορικά!!

Κλείνοντας (τελειώνω μ' αυτό, σας το υπόσχομαι!) θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα δυο κορίτσια που με τίμησαν με τα βραβεία τους, την Ανθήλη και τη Little Sunday....και μόνο τα ονόματά τους λειτουργούν σαν πηγές έμπνευσης και χαρούμενης διάθεσης!!!

Άλλες ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας μας θα βρείτε:


Φιλιά σε όλες!! Έχω κάμποσες μέρες να μάθω νέα σας, σας υπόσχομαι όμως γρήγορα να επανορθώσω

Σχόλια