Η συνταγή της Ημέρας Πατάτες στο τζάκι (στη θράκα) με βούτυρο και πάπρικα

 


Υλικά συνταγής:

4 πατάτες
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε τις πατάτες και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις βάζουμε δίπλα στα ξύλα στο τζάκι ή στην άκρη της θράκας στην ψησταριά και ψήνουμε ανάλογα με το μέγεθος τους για 1 με 1 ½ ώρα.
Πηγή Τρομακτικό

Τις ανοίγουμε στη μέση και προσθέτουμε βούτυρο, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Αν νηστεύουμε, μπορούμε να βάλουμε αντί για βούτυρο ελαιόλαδο.
cooklos.gr

Σχόλια