Καλή και ευλογημένη χρονιά!!

Διαβάστε σήμερα στο "περιβολάκι της Παναγίας "

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Μοναστηριακές Συνταγές ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


 


Υλικά:

4 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
Μισό βιτάμ
250 γρ. Σιμιγδάλι χονδρό
150 γρ. Ινδοκάρυδο
Μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση :

Πηγή : Μοναστηριακά
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε κατόπιν το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχοντας να μην σβωλιάσει καθώς ανακατεύουμε. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο. Το ανακατεύουμε καλά και το αραδιάζουμε αμέσως σε ένα ταψί. Το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει, οπότε και το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου